LoveShack.org Community Forums

Reload this Page LoveShack.org Community Forums > General > LoveShack.org Questions and Comments

Message Window messed up all devices


LoveShack.org Questions and Comments The place to post any questions or comments you may have regarding LoveShack.org or the LoveShack.org Community Forums. Please Contact Us privately with any inquiries related to your personal account.

Like Tree2Likes
 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 28th November 2018, 6:55 PM   #1
Established Member
 
preraph's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 24,224
Message Window messed up all devices

Anyone else having this issue? The home screen with all the categories looks totally normal, but if you go into a category, like "Dating" or into a thread, it's blue and white and you can do everything except there is no "Like" function there, and there's icons just everywhere and it's hard to read. What's up? I thought for sure it was my new Windows 10 I've only had for a week, but I looked on my other PC as well as my android phone and it's the same on all my devices. I rebooted, but that didn't work.
__________________
"I care not much for a man's religion whose dog and cat are not better for it." -- Abraham Lincoln
"The greatness of a nation & its moral progress can be judged by the way in its animals are treated." -Gandhi
preraph is offline   Reply With Quote
Old 28th November 2018, 7:05 PM   #2
Established Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 479
Same here 🙁
Artdeco is offline   Reply With Quote
Old 28th November 2018, 7:07 PM   #3
Established Member
 
preraph's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 24,224
Thanks, glad it's not just me. Sort of....
preraph is offline   Reply With Quote
Old 28th November 2018, 7:13 PM   #4
LoveShack.org Moderator
LoveShack.org Moderator
 
Robert's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Mars
Posts: 1,232
I have sent an email and text to Paul.. hopefully he will be able to handle it quickly otherwise it will look this way till he can.

Thanks
Robert is offline   Reply With Quote
Old 28th November 2018, 7:13 PM   #5
LoveShack.org Moderator
LoveShack.org Moderator
 
Robert's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Mars
Posts: 1,232
it also seems to go away after a reply to a thread but comes back when you go to the first page of a thread
Robert is offline   Reply With Quote
Old 28th November 2018, 7:14 PM   #6
Established Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 787
Yeah same. I also noticed that I can no longer see how many likes I had in total, it used to be next to my username. It's not really a big deal, but perhaps the "like" feature has been removed?
Erik30 is offline   Reply With Quote
Old 28th November 2018, 7:17 PM   #7
Established Member
 
salparadise's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Mid-Atlantic
Posts: 5,291
Yup. Looks like the CSS is broken. The elements are there but they aren't styled. I had to search for the reply button––it's a tiny box with a "?" in the vicinity of where the button should be. Actually, I think the part of the CSS that determines order and position is working or else everything would be in a vertical column down the left side. But graphic elements and colors are gone. Shall we have a pool on how long it will take to get fixed?
salparadise is offline   Reply With Quote
Old 28th November 2018, 7:41 PM   #8
Established Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 1,262
The only way (that I know of) for the CSS to be broken is when work is being done to the site. So working on that theory, whoever broke the site is aware of the issue and can rectify it sooner rather than later.

At least everything works even if it looks weird.
Normm is offline   Reply With Quote
Old 28th November 2018, 8:07 PM   #9
LoveShack.org Moderator
LoveShack.org Moderator
 
Join Date: Mar 2012
Location: Greener pastures
Posts: 4,645
CSS appears to be messed up on some renderings and not others. I went to post to this thread with my observations on Paul sightings and it rendered fine. Neither Paul nor his alter egos has been here for over a month. He could be signed in to the main server account and working on this or the new forum but I can't see the new forum (could in the past but not for a month or so) so no real idea. Perhaps it was a temporary glitch. If so, apologies for the inconvenience!
William is offline   Reply With Quote
Old 28th November 2018, 8:36 PM   #10
Established Member
 
preraph's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 24,224
It's still messed up.
preraph is offline   Reply With Quote
Old 28th November 2018, 9:33 PM   #11
LoveShack.org Moderator
LoveShack.org Moderator
 
Robert's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Mars
Posts: 1,232
Paul did reply to my text about this issue so I would imagine that it will get fixed as soon as he can.
Robert is offline   Reply With Quote
Old 28th November 2018, 9:38 PM   #12
LoveShack.org Moderator
LoveShack.org Moderator
 
Robert's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Mars
Posts: 1,232
it seems the main css file is there... it uses an @import command when the page loads so it might be something else other than the file gone missing...
Robert is offline   Reply With Quote
Old 28th November 2018, 9:39 PM   #13
LoveShack.org Moderator
LoveShack.org Moderator
 
Join Date: Mar 2012
Location: Greener pastures
Posts: 4,645
Ha, ha, I'm glad someone has his phone number. I lost it years ago, I think after one of those Paul/Tony/Robert/William conference calls

Still no log-in from Paul. This thread rendered OK from the search list.
William is offline   Reply With Quote
Old 28th November 2018, 10:15 PM   #14
LoveShack.org Moderator
LoveShack.org Moderator
 
Robert's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Mars
Posts: 1,232
It seems to me that if you use the go to last post arrow click off the new posts page that it works okay but if you click the title of the thread it doesn't.
Robert is offline   Reply With Quote
Old 29th November 2018, 10:09 AM   #15
Established Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: Europe
Posts: 285
I noticed this last night and problem persists again today!
Saracena is offline   Reply With Quote
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

 

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is it “controlling” to have security recording devices in a home that you own? BreatheForABit Cheating, Flirting, and Jealousy 13 7th July 2013 4:25 AM
Recording devices for car? weeble78 Infidelity 2 5th July 2013 3:07 AM
on mobile devices ilovedhim LoveShack.org Questions and Comments 5 30th October 2012 12:47 AM


All times are GMT -4. The time now is 6:58 PM.

Please note: The suggestions and advice offered on this web site are opinions only and are not to be used in the place of professional psychological counseling or medical advice. If you or someone close to you is currently in crisis or in an emergency situation, contact your local law enforcement agency or emergency number.


Copyright © 1997-2018 LoveShack.org. All Rights Reserved.